Zagrebački športski savez gluhih

ZSS

Zagreb

hšsg

Deaflympics

 

Rezultati


*** 2017. godina ***

IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU
ZA ŽENE - EKIPNO i POJEDINAČNO, 20. i 21.05.2017. , Kutina

Utorak, 30. svibnja 2017.

kuglanje20. i 21.05.2016. u Kutini održano je ekipno i pojedinačno državno prvenstvo u kuglanju za gluhe žene. Nastupile su natjecateljice iz Pule, Zagreba, Splita, Siska, Sl. Broda, N. Gradiške i Karlovca.

Organizator državnog prvenstva gluhih u kuglanju ekipno i pojedinačno za žene je Hrvatski sportski savez gluhih i Sisački sportski savez gluhih. Najuspješnija ekipa je Karlovac koja je osvojila ekipno prvo mjesto, Split 1 je druga i Silent - Zagreb je treći. Slijedeći dan 21.05.2017. najviše uspjeha na pojedinačnom dijelu natjecanja opet je imala predstavnica Karlovaca Danijela Šagovac sa 481 čunja, druga je bila Ramiza Sopčić sa 480 čunjeva također iz Karlovaca dok je treća Matea Šipić iz Splita sa 474 čunjeva.

Čestitke ženskoj ekipi Karlovca u ekipnoj i pojedinačno konkurenciji. Ekipa Splita je druga prije svega zahvaljujući reprezentativki Mateji Šipić koja je jedina srušila rekordnih 500 čunjeva, ali u pojedinačnoj konkurenciji nije imala svoj dan te osvojila treće mjesto na iznimno teškoj kuglani u Kutini. Treće mjesto na veliko iznenađenje osvojila je ženska ekipa Silent - Zagreb koja je za jedan bod bila bolja Pule koja je ove godine podbacila i svakako je bila je favorit za jedno od prva tri mjesta.

U Kutini se igralo na četiri staze jer 5 i 6 staza nije bila tehnički ispravna, a sudila su dva suca.
U nastavku možete pogledati detaljnije ukupan poredak ekipnog i pojedinačnog DP u kuglanju za žene.

Rezultati :

1. Žene - ekipno i pojedinačno (pdf - 790 kb)


U Zagrebu, 10.05.2016.                                    

Izvještaj sastavio  :

Predsjednik HKSG
Miroslav Gotovac


Ako nemate Acrobat Reader za pregled .pdf dokumenata, možete ga besplatno nabaviti ovdje.


IZVJEŠĆE SA EKIPNOG PRVENSTVA HRVATSKE U ŠAHU, 20.05.2017. , BELIŠĆE

Četvrtak, 25. svibanj 2017.

šah 20.05.2017. u Belišću održano je ekipno prvenstvo gluhih Hrvatske u šahu. Nastupilo je sedam ekipa (Rijeka, Osijek, Bjelovar, Sl. Brod, Zagreb 1, Zagreb 2, Belišće). Igrao se švicarski sistem Berger (svako sa svakim) u 7 kola.


Prvo mjesto je osvojio Zagreb 1, drugo Rijeka, a treće Zagreb 2. Natjecanje je otvorio zamjenik gradonačelnika Grada Belišća g. Domagoj Varžić ,uz predstavnike sportske zajednice Belišća te ŠK Belišće, kao i T.D. HSSG i izbornika Darka Šveca i domaćeg predstavnika sporta gluhih u Belišću g. Josipa Vidakovića.


Zahvajujemo Gradu Belišću i Zajednici športskih udruga grada Belišća te svim gluhim sportašima koji su pomogli u organizaciji ovog natjecanja.
- Tablica - DP šah 2017. (65 kb)


U Zagrebu, 25.05.2017.                                    

Izvještaj sastavio  :
TD za šah
Darko Švec


IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U FUTSALU
1. LIGA MUŠKI 29. i 30.04.2017., BELIŠĆE


Četvrtak, 26. svibanj 2017.

mali nogomet29. i 30.04.2017. održano je državno prvenstvo u malom nogometu za gluhe u 1. ligi. Natjecanje je održano u Belišću s početkom u 10.00 sati u nastavno sportskoj dvorani u Belišću. Nastupilo je ukupno 6 ekipa:

MNK "Galeb - Rijeka, MNK "Marjan" - Split, MNK "Silent" - Zagreb, MNK "Slavonac" - Osijek, MNK "Belišće" - Belišće i MNK "Gluhi" - Varaždin.


Prvak Hrvatske je ekipa MNK "Galeb - Rijeka, drugo mjesto osvojio je MNK "Belišće" - Belišće, a treće mjesto MNK "Silent" - Zagreb. Čestitamo ekipi MNK "Galeb - Rijeka na dobroj igri i tituli državnog prvaka gluhih u 2016.


Najbolji igrač i strijelac natjecanja je Kristijan Selaković, najbolji vratar je Ivica Terzić. Za Fair Play ekipu proglašena je MNK "Slavonac" - Osijek.


Organizator su bili ŠUG Belišće, Hrvatski sportski savez gluhih uz veliku i svesrdnu pomoć Grada Belišća- Europskog grada sporta te Zajednice športskih udruga Grada Belišća. Zahvaljujemo svima na pomoći u organizaciji ovog prvenstva. Zahvaljujemo i svim sucima te svim ostalim osobama koje su pomogle u održavanju ovog natjecanja.


Rezultati : REZULTATI - DP u futsalu 1. liga 2017. (266 kb)U Zagrebu, 26.05.2017.                                    

Izvještaj sastavio  :

Branko Kauzlarić
Tajnik ZSSG


Ako nemate Acrobat Reader za pregled .pdf dokumenata, možete ga besplatno nabaviti ovdje.


IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U FUTSALU ZA GLUHE
2. LIGA MUŠKI 22.04.2017. , BELIŠĆE

Ponedjeljak, 24. travanj 2017.

mali nogometU Belišću 22.04.2017. održano je državno prvenstvo u malom nogometu za gluhe u 2. ligi. Nastupilo je ukupno 3 ekipe: MNK "Silent" 2 - Zagreb, "ŠUG"- Nova Gradiška te domaćin MNK Belišće- Belišće.


Najbolja ekipa u 2. ligi je ekipa MNK Belišće koja je stekla pravo nastupa na DP gluhih u 1. ligi. Organizator su bili Hrvatski sportski savez gluhih i domaćin MNK Belišće, a službeni predstavnik HSSG bio je Branko Kauzlarić predsjenik HSSG i Miro Opačak, predsjednik HNSG.


Čestitamo MNK Belišće na rezultatu i na odličnoj organizaciji natjecanja te najbojim pojedincima u ekipama. Zahvaljujemo Gradu Belišću i Zajednici športskih udruga grada Belišća na pomoći u organizaciji ovog državnog prvenstva.Rezultati :

1. Muškarci- ekipno 2. liga (pdf - 521 kb)

U Zagrebu, 24.04.2017.                                    Ako nemate Acrobat Reader za pregled .pdf dokumenata, možete ga besplatno nabaviti ovdje.


IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU ZA MUŠKE EKIPNO 2. LIGA
10.04
.2017., ŠIBENIK

Ponedjeljak, 20. travanj 2017.

kuglanje10.04.2017. u Šibeniku u kuglani "Šubićevac" održano je ekipno državno prvenstvo u kuglanju za gluhe u muškoj konkurenciji 2. lige. Nastupilo je ukupno 6 ekipa. Muške ekipe
2. lige su: Rijeka, Karlovac, Bjelovar, Sl. Brod, Zadar i Osijek.


Organizator i nositelj državnog prvenstva gluhih je Hrvatski sportski savez gluhih. Najuspješnija muška ekipa u 2. ligi je ekipa Rijeke ispred ekipe Karlovca i ekipe iz "Bilogore" iz Bjelovara. Najbolji pojedinac u ekipi bio je Vlado Deanović iz ekipe Požege sa 567 čunja.


Ovom prilikom čestitamo pobjednicima i najboljim pojedincima, ali i svim ostalim sudionicima. Ekipa "Galeb" - Rijeka u 2017. godini nastupati će u prvoj ligi.Rezultati :

1. Muškarci- ekipno 2. liga (pdf - 707 kb)

U Zagrebu, 10.04.2017.                                    

Izvještaj sastavio  :

Predsjednik HKSG
MIroslav Gotovac


Ako nemate Acrobat Reader za pregled .pdf dokumenata, možete ga besplatno nabaviti ovdje.


IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U KUGLANJU ZA MUŠKE
EKIPNO I POJEDINAČNO - 1. LIGA, 01. - 02.04.2017. , VARAŽDIN

Srijeda, 05. travanj 2017.

kuglanje01 i 02.04.2017. u Varaždinu održano je ekipno državno prvenstvo u kuglanju za gluhe u muškoj konkurenciji u 1. ligi. Nastupilo je ukupno 6 ekipa. Nastupile su ekipe 1. lige: Varaždin, Zagreb, Split, Požega, N. Gradiška i Pula .


Prvi dan državnog prvenstva gluhih u ekipnoj konkurenciji kuglači Varaždina su za bod bili bolji od prošlogodišnjeg prvaka Silent iz Zagreba te osvojili prvo mjesto dok je treće mjesto osvojila ekipa Splita. Drugi dan državnog prvenstva gluhih u pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto je osvojio najmlađi igrač i reprezentativac iz Varaždina Igor Kolarić, a drugo mjesto Hrvoje Spaija iz Splita dok je treće mjesto zauzeo Anto Gelo iz ekipe Silent iz Zagreba. Čestitke Varaždinskom sportskom savezu na organizaciji natjecanja te zahvala sucima na korektnom suđenju.


Organizator su bili Hrvatski sportski savez gluhih i Varaždiniski sportski savez gluhih. Ovom prilikom čestitamo najboljim ekipama i pojedincima.Rezultati :

1. Muškarci- ekipno 1. liga (pdf - 682 kb)

1. Muškarci- pojeidnačno 1. liga (pdf - 757 kb)

U Zagrebu, 05.04.2017.                                    

Izvještaj sastavio  :

Izbornik HKSG
Stevo Filipović


Ako nemate Acrobat Reader za pregled .pdf dokumenata, možete ga besplatno nabaviti ovdje.IZVJEŠĆE SA DRŽAVNOG PRVENSTVA HRVATSKE U STOLNOM TENISU 25.03.2017., OSIJEK

Utorak, 28. ožujka 2017.

stolni tenis25.03.2017. u Osijeku održano je državno prvenstvo u stolnom tenisu: pojedinačno, ekipno, parovi u muškoj i ženskoj konkurenciji. Nastupilo je ukupno 6 ekipa ( 3 muške i 3 ženske)
(STK Silent - Zagreb, STK Belišće- Belišće, STK Slavonac- Osijek)


Organizatori su bili Hrvatski sportski savez gluhih i Osječki sportski savez gluhih. Delegat iz HSSG bio je Marijan Blaha, član I.O. HSSG.


Najuspješnija žena bila je Anamarija Hribar iz Zagreba, a ženski parovi Stana Marić - Anamarija Hribar. U muškoj konkurenciji najuspješniji je bio Mladen Bek iz kluba Silent- Zagreb, a u parovima Tomić Ilija i Bek Mladen također iz kluba Silent - Zagreb. U ekipnoj konkurenciji muškoj i ženskoj najuspješnija naša ekipa je STK Silent iz Zagreba

Čestitamo svima na odličnoj organizaciji natjecanja, a posebno zahvaljujemo domaćinima na pomoći u organizaciji ovog državnog prvenstva.


Rezultati:


1. DP stolni tenis (pdf - 726 kb)


U Zagrebu, 28.03.2017.

Izvještaj sastavio:
Miroslav Gotovac
Dopredsjednik HSSG

Ako nemate Acrobat Reader za pregled .pdf dokumenata, možete ga besplatno nabaviti ovdje.


 
O nama | Webmaster | Kontakt |
2008 Zagrebački športski savez gluhih // na vrh